Pauline van der Heijden 
 

Pauline van der Heijden

Gecertificeerd Psychosociaal therapeut

Persoonlijk:
Ik heb zelf ervaren hoe bevrijdend het werkt om pijnlijke delen, uit het verleden, uit de schaduw te halen. Door middel van therapie,de kunstacademie en later therapeutische opleidingen alsmede het Boeddhisme heb ik de mogelijkheid gekregen en genomen om deze delen te onderzoeken en te verwerken.
Je vrij voelen als mens en vrede in je hart ervaren is een groot goed. Van daaruit verbinden geeft zoveel ruimte en vreugde. Dit is mijn drive om therapie te geven en te coachen.
Respect, waardigheid en het helend vermogen in ieder mens geven betekenis aan mijn werk. In mijn praktijk begeleid ik mensen in hun eigen bewustzijnsproces.

Ik ben geboren in 1968. Ik ben getrouwd en we hebben 4 kinderen. We zijn een warm gezin waar ik enorm trots en dankbaar voor ben. We hebben lang in Amsterdam gewoond en sinds 1998 wonen we in Swolgen (N-Limburg).

Korte CV:
Na het afronden van de Rietveld academie in Amsterdam en diverse banen en trainingen, ben ik in 2012 afgestudeerd aan het Boswijk Instituut te Doorn. Sinds 2013 heb ik een zelfstandig gevestigde therapie praktijk in Swolgen. Ook begeleidde ik 5 jaar de Training in Levenskunst in het Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy(B).

De laatste jaren heb ik mij bijgeschoold in Somatic Experience, mindfulness, emotioneel lichaamswerk en systemisch werk.  Ik heb de opleiding gedaan tot EFT – relatietherapeut. (Emotional Focused Therapy van Sue Johnson) Sinds 2018 maak ik ook als therapeut deel uit van het multidisciplinaire team revalidatiezorg bij Topzorg Venlo.
Daarnaast geef ik meerdere trainingen. Sinds eind 2019 kwamen wij in contact met Internal Family Systems (IFS) en sindsdien meerdere trainingen en supervisie gevolgd bij Viram Verberk en Marie Mahieu. In 2021 heb ik de opleiding tot systemisch therapeut gevolgd bij Maria Rotte.


E-mailen
Bellen