Pauline van der Heijden 
 

De client vertelt

Marian -
13-02-23 12:25:05
Beste Pauline,

Als ervaringsdeskundige kan ik met zekerheid zeggen dat jij als therapeut voor mij op de eerste plaats staat. Dit doe je door een natuurlijke warmte en oprechtheid uit te stralen. Samen met je cliënt ga je aan het werk; er wordt gesproken, gevoeld, stiltes mogen er zijn en jij maakt dat ze niet ongemakkelijk voelen maar prettig.
Ik bezocht je jaren geleden na het overlijden van mijn vader waarna ik in een diepe rouwperiode belandde en er geen vooruitgang meer voelbaar was voor mij. Jij bent degene geweest die na 2 sessies mij weer aan het lachten maakte en ik kon zonder verdriet over mijn vader praten; heel erg dankbaar ben ik je hier nog altijd voor!

Ook bezocht ik je voor individuele therapie, in verschillende fases in mijn leven. Het voelt als "thuiskomen" en als ik bij je plaatsneem "land" ik en voel ik me zo veilig en gekoesterd. Je neemt me mee in een gevoelswereld die ik zelf niet kan betreden. Door dingen te voelen samen met jou en er dieper op in te gaan. Met je grote kwaliteiten en ervaring ga je bescheiden om en dat maakt je een mooi en lief mens.

Liefs,
Marian
Wilma -
13-02-23 12:24:18
Dag Pauline,

Het was voor mij de eerste keer dat ik in contact kwam met een coach. Belangrijk voor mij was dat de coaching meteen goed en veilig zou voelen.
Ja, het voelde als een warme deken. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen, in een sfeervolle en rustige ruimte en meteen op mijn gemak gesteld met een heerlijke thee.
Naar mijn verhaal, probleem en gevoel werd goed geluisterd en jij kwam iedere sessie met handvaten en tips. Deze heb ik niet alleen toegepast op kantoor maar ook bij mijn gezin, familie en vrienden. Er zijn tegenwoordig vaak momenten op een dag dat ik denk: dit heb ik geleerd bij Paulien. Ik zeg wat ik voel op de juiste manier. Ik durf te voelen en mijzelf te zijn.
Ik kan mij goed voorstellen dat ik over een jaartje weer een bezoek breng aan jou om samen even stil te staan bij mijzelf: bij Wilma.

Pauline, hartelijke dank voor jouw coaching
Wilma, 58 jaar
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen