Pauline van der Heijden 
 

De client vertelt

E. ...
17-05-23 11:37:57
Beste mensen,
Ongeveer 1 jaar geleden kwam ik in contact met Pauline gezien het feit dat ik niet meer de persoon was die ik ooit ben geweest.
Na een intensieve en zeer professionele begeleiding wist Pauline de ware ik naar boven te halen en de basis aan te pakken.
Ze is begonnen bij waar kwam ik vandaan en zo gewerkt naar de persoon die ik na mijn herstel ben geworden.
Na de intensieve periode doorlopen te hebben, heb ik mijn einddoel bereikt
Pauline bedankt!
Chantal Wijnen
13-05-23 16:50:56
Lieve Pauline,
Wat heb jij het verschil gemaakt voor mij.
Jij werkt vanuit je hart en sluit aan bij dat wat iemand nodig heeft, ook al moet je daarvoor buiten de lijntjes kleuren.
Jij hebt zo goed geluisterd en gehoord wat ik nodig had.
Door jouw warmte, respect en oprechtheid kwam er snel vertrouwen.
Hierdoor ben ik bij mijn diepste gevoel kunnen komen waarin ik zoveel inzichten heb gekregen in wie ik ben.
Wat het maakt dat ik bepaalde patronen hebt ontwikkeld, waar deze vandaan komen en hoe je er op een andere manier naar kunt kijken en handelen als bepaalde patronen je in de weg zitten.
Jij schept structuur en duidelijkheid en komt tot de kern van waar het eigenlijk allemaal om gaat.
Je bent zo'n warm, betrokken mens.
Jij hebt mij gezien en gehoord als mens en dat is voor mij heel waardevol geweest.
Dankjewel Pauline, mooi mens!
Monique --
16-02-23 21:36:16
Hallo Pauline,

We kwamen bij jou als een soort van laatste redmiddel. Jouw therapie was soms confronterend, gaf veel te denken Én voelen, zette aan tot zelf werken maar altijd was er een soort van opluchting naderhand.
Je bent deskundig en persoonlijk in jouw benadering, open, warm, meelevend en gepassioneerd en je hebt een hele prettige energie om bij te zijn. Je hanteert ook de juiste manier om beide partners aan te spreken en om ze te kunnen bereiken. Daarbij ben je totaal niet partijdig.
Tevens leef je je goed in de situatie in en weet er heel goed op in te spelen met jouw ervaringen en alle tools waar je over beschikt.
Door middel van gesprekken en oefeningen ontdekten wij met een lach en een traan inzichten die onze relatie ten positieve verandert.
In elk geval geloven wij weer in een fijne toekomst samen met ons gezin! BEDANKT!

Liefs Monique
- -
13-02-23 12:28:16
Ik ben eigenlijk bij Pauline door een toeval terecht gekomen. Op een avond zei namelijk mijn vriend ineens tegen mij: of wij gaan een relatie terapie in of ik weet niet of deze relatie nog lang gaat duren.
In de hele schrik heb ik ja gezegd tegen de therapie en zo zijn wij begonnen. Van mijn perspectief was er helemaal niets aan de hand in onze relatie. Wij hadden zelden een ruzie en deden veel dingen samen. Eigenlijk best een harmonieuze relatie dacht ik. Maar daar dacht mijn vriend blijkbaar anders over. Nu vanuit de perspectief van die tijd snap ik hem helemaal, maar toen was ik helemaal verbaasd en geschrokken. Tijdens de therapie heb ik ontdekt wat het probleem was en waarom ik de kloof tussen ons niet zag.

Ik was best veel met mijn werk bezig, vanwege mijn opvoeding en soort werk dat ik deed was ik heel zakelijk in de omgang met mensen, ook in het prive leven. Emoties vond ik altijd een lastig iets, die deed ik altijd weg relativeren en niet te veel over praten of nadenken. Zo deed ik al jaren, ik kreeg er baat bij dacht ik. En dat ik minder goed met mensen verbinding kon maken, dat was voor mij zo normaal dat het mij niet meer opviel.

Echter, mijn vriend had al genoeg van het droge zakelijke omgang. Zo wilde hij niet langer door het leven gaan. Hij wilde verbinding met mij, maar ik wist niet waarover hij het had... Wij hadden toch 'verbinding'.

En juist dat echte verbinding maken eerst met mijzelf, mijn emoties en daarna met mijn vriend - dat heb ik bij Pauline geleerd.

Eigenlijk ben ik nu een andere persoon geworden dan ik een paar maanden geleden was, toen de therapie begon. Het zou een lang verhaal zijn om in detail op te schrijven wat er allemaal veranderd is, want er is veel veranderd. Ten goede! Ik voel nu dat mijn leven rijker is, ik zie het leven niet meer alleen droog zakelijk en logisch (dat zakelijke blik is er nog steeds natuurlijk en het is ook goed zo!), maar in mijn leven heb ik nu een nieuwe dimensie toegevoegd: het gevoel.
- -
13-02-23 12:27:06
Bij Pauline vonden we beiden een luisterend oor. Een begrip dat we bij elkaar niet meer terug vonden. Het initiele doel om er samen uit te komen bleek voor ons achterhaald door inmenging van de gevreesde ander. Echter zijn we er beiden op onze eigen weg sterker uitgekomen. Ik heb in ieder geval mijn eigen geluk hervonden en de twijfel kunnen laten voor wat het was. Een doodgezwegen waarheid. Pauline hielp me hierin op weg en heeft mijn vertrouwen gesterkt dat het af en toe niet anders meer kan. Dit heeft me enorm geholpen in het herpakken van mijn leven. Ik hoop dat ze dat aan de ander kant van het verhaal ook bereikt heeft. Al heb ik daar met haar aanpak, kunde maar bovenal menselijke interresse eigenlijk geen twijfel over. Pauline bedankt.
Marian -
13-02-23 12:25:05
Beste Pauline,

Als ervaringsdeskundige kan ik met zekerheid zeggen dat jij als therapeut voor mij op de eerste plaats staat. Dit doe je door een natuurlijke warmte en oprechtheid uit te stralen. Samen met je cliënt ga je aan het werk; er wordt gesproken, gevoeld, stiltes mogen er zijn en jij maakt dat ze niet ongemakkelijk voelen maar prettig.
Ik bezocht je jaren geleden na het overlijden van mijn vader waarna ik in een diepe rouwperiode belandde en er geen vooruitgang meer voelbaar was voor mij. Jij bent degene geweest die na 2 sessies mij weer aan het lachten maakte en ik kon zonder verdriet over mijn vader praten; heel erg dankbaar ben ik je hier nog altijd voor!

Ook bezocht ik je voor individuele therapie, in verschillende fases in mijn leven. Het voelt als "thuiskomen" en als ik bij je plaatsneem "land" ik en voel ik me zo veilig en gekoesterd. Je neemt me mee in een gevoelswereld die ik zelf niet kan betreden. Door dingen te voelen samen met jou en er dieper op in te gaan. Met je grote kwaliteiten en ervaring ga je bescheiden om en dat maakt je een mooi en lief mens.

Liefs,
Marian
Wilma -
13-02-23 12:24:18
Dag Pauline,

Het was voor mij de eerste keer dat ik in contact kwam met een coach. Belangrijk voor mij was dat de coaching meteen goed en veilig zou voelen.
Ja, het voelde als een warme deken. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen, in een sfeervolle en rustige ruimte en meteen op mijn gemak gesteld met een heerlijke thee.
Naar mijn verhaal, probleem en gevoel werd goed geluisterd en jij kwam iedere sessie met handvaten en tips. Deze heb ik niet alleen toegepast op kantoor maar ook bij mijn gezin, familie en vrienden. Er zijn tegenwoordig vaak momenten op een dag dat ik denk: dit heb ik geleerd bij Paulien. Ik zeg wat ik voel op de juiste manier. Ik durf te voelen en mijzelf te zijn.
Ik kan mij goed voorstellen dat ik over een jaartje weer een bezoek breng aan jou om samen even stil te staan bij mijzelf: bij Wilma.

Pauline, hartelijke dank voor jouw coaching
Wilma, 58 jaar
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen